Ozonlama Tekniği ile Su sebili Temizleme

Ozonlama Tekniği ile Su sebili Temizleme
Ozonlama Tekniği ile Su sebili Temizleme Tekniği Nasıl Gerçekleşir?

Ozonlama tekniği ile su sebili temizleme zor ve meşakkatli bir işlemdir. Bu yüzden bu sektörde çalışmak ve ismini yürütmek isteyen su sebili temizliği firmaları bünyesinde doğru bir hizmet veren ve bu sektöre yıllarını feda etmiş becerikli ve deneyimli kişileri bulması gerekmektedir. Bu sayede müşteri memnuniyeti en üst düzeye rahatlıkla çıkarılabilir.

Ozonlama tekniği ile su sebili temizleme işlemini;

Su sebili için gelmiş olan filyasyon ekipleri ilk olarak su sebilinin kenarlarında bulunan ve kendileri için önemli bir yet teşkil eden boru ve hatların işleyişlerine göz gezdirirler.

- Bu işlemi kısa süre içerisinde beyinlerine kazıyan filyasyon ekipleri ardından binadaki tüm elektrikleri keserek bina içerisinde oluşabilecek kısa devrelerin önlemiş olmaktadırlar.

- Bu işlemide halleden filyasyon ekipleri sebilin modeline göre değişmesiyle beraber üst kısmındaki hazne kapağını sonuna kadar açık bırakarak iç haznesine yapısında ozonlu su bulunan ozonlu suyu doldurarak 10 dakika boyunca hiçbir işleme tabi tutulmaksınız bu işlemin bitimine kadar beklenilmesinde fayda var. Bu işlem sırasında borulara ozonlu su girdiğinden dolayı ozonlu su su sebilinin bütün borularının temizleyerek kısa süreli bir dezenfektan işlemi yapmıştır.

- Bu işlemi bitirdikten sonra son olarak arta kalan ozonlu suyu tahliye edip su sebillerini çalışabilir duruma sokmak için su sebilinin vanalarını ve musluklarını açarak arta kalan ozonlu suyu sebilden ve borulardan çıkarmış olunmaktadır.

- Filyasyon ekibinin deneyimine ve yaptığı işin kalitesine göre değişmekle beraber su sebili ortalama bir saat içerisinde ozonlama tekniği ile 3 ay boyunca etkisini devam ettirebilecek kadar temizlemiş olmaktadır.